Saygılı ve Kaplan’dan Bakanlara Çıkarma

Saygılı ve Kaplan’dan Bakanlara Çıkarma

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret ettiler.

A+ A-

Saygılı ve Kaplan ilk olarak Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i makamında ziyaret ettiler. Yaptıkları ziyaret ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan; “Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı ile birlikte Hazine ve Maliye Bakanımız Sn. Mehmet Şimşek’i ziyaret ederek, verimli bir sohbet eşliğinde hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Kıymetli bakanımıza gösterdiği ilgi ve nezaket için teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.

KIRIKKALE’DEKİ PROJELERİ GÖRÜŞTÜLER

Daha sonra Saygılı ve Kaplan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyaret sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yapan AK Parti’li Kaplan; “Belediye Başkanımız Mehmet SAYGILI ile birlikte Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Sayın Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret ettik. Kırıkkalemiz ile ilgili projeleri ele aldığımız son derece verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Sayın Bakanımıza sıcak ilgisi ve değerli görüşleri için teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verdi.


Bu haber toplam 1531 defa okunmuştur